Pr. 5. maj kan du få massage eller zoneterapi af Helle Sofie, der låner mit lokale hver anden onsdag og hver anden lørdag. Se mere på www.hellesofie.dk

Gavekort udstedes til alle massagebehandling og jeg pakker dem flot ind. En oplagt gaveide.

Gavekort kan købes online under online booking.

Jeg samarbejder med Vicuras. Så har din virksomhed en aftale med Vicuras, kan I få behandling hos mig. 

Jeg har fået min RAB registreting - hvilket vil sige at jeg nu kan behandle forsikringskunder. RAB er e titel du får, når du har bestået en række ekstrauddannelser.  RAB certificeringen er samtidig kundernes garanti for en veluddannet massør.

Spørg mig gerne til råds mht øvelser og/eller træning. Jeg vejleder gerne i gode og effektive øvelser til dig som er spændt af kontorarbejde, har nakkesmerter, låst og spændt ryg, overbelastede arme af computerarbejde og meget mere. 

​PR. 1. december 2020 flytter jeg min klinik til Middelfart Sundhedshus beliggende på Brovejen. Den tidligere politistation.

Fra den 6. april 2021 SKAL du medbringe en negativ coronatest max 72 timer for at blive behandlet. Kan du ikke fremvise en negativ test bliver du afvist og du skal betale 50% af behandlingens pris.  Krav om negativ test gælder ikke personer under 15 år, dem som er fuldt vaccineret eller dem som er fritaget iht bekendtgørelse om fritagelse af medicinske årsager.

INFO

​Massage til dig

CVR: 34236860​

ADRESSE

Middelfart Sundhedshus

Brovejen 242G,

5500 Middelfart.