Behandlende massage​

Muskelinfiltrationer, Spændingshovedpine, Stress, Hold i nakke og ryg, Golf – og tennisalbue, Musearm, Trætte og ømme muskler. Har du en eller flere af overstående problemer så kontakt mig og jeg hjælper dig helt frisk igen.

Massage øger blodgennemstrømningen og fjerner affaldsstoffer. Du vil derfor hurtigt mærke en forskel på dit velbefindende efter en gang massage.

Jeg benytter triggerpunkt behandling, når jeg behandler spændinger og myoser. Det er en effektiv måde at fjerne spændinger på, og du vil hurtigt føle dig frisk igen.

Cupping massage er en kinesisk måde at afhjælpe spændinger og smertelindre. Cupperne sættes på kroppen ved hjælp af vaccum og de kan enten blive på det ømme område eller de kan trækkes frem og tilbage. Cupperne øger blodcirkulationen betragteligt, de udbedre appelsinhud og strækmærker, recuderer hævelse og smertelindre. Alle kan tåle behandlingen, men cupperne kan godt efterlade et mærke i huden, der hvor der har været flest affaldsstoffer/gift, men mærkerne forsvinder hurtigt igen. Man kan evt. smøre E-vitamin salve på området. Cup massage er også godt mod hurtigere heling efter en operation og mod arvæv.

Kineserne har brugt metoden i århundrede.​​

INFO

​Massage til dig

CVR: 34236860​

ADRESSE

Middelfart Sundhedshus

Brovejen 242G,

5500 Middelfart.