MASSAGE TIL DIG​​

Behandlende massage

Muskelinfiltrationer, Spændingshovedpine, Stress, Hold i nakke og ryg, Golf – og tennisalbue, Musearm, Trætte og ømme muskler. Har du en eller flere af overstående problemer så kontakt mig og jeg hjælper dig helt frisk igen.

Massage øger blodgennemstrømningen og fjerner affaldsstoffer. Du vil derfor hurtigt mærke en forskel på dit velbefindende efter en gang massage. Jeg benytter triggerpunkt behandling, når jeg behandler spændinger og myoser. Det er en effektiv måde at fjerne spændinger på, og du vil hurtigt føle dig frisk igen.

​​

​Cupping massage er en kinesisk måde at afhjælpe spændinger og smertelindre. Cupperne sættes på kroppen ved hjælp af vaccum og de kan enten blive på det ømme område eller de kan trækkes frem og tilbage. Cupperne øger blodcirkulationen betragteligt, de udbedre appelsinhud og strækmærker, recuderer hævelse og smertelindre. Alle kan tåle behandlingen, men cupperne kan godt efterlade et mærke i huden, der hvor der har været flest affaldsstoffer/gift, men mærkerne forsvinder hurtigt igen. Man kan evt. smøre E-vitamin salve på området. Cup massage er også godt mod hurtigere heling efter en operation og mod arvæv.

Kineserne har brugt metoden i århundrede.​​​

​Luksus man kan mærke

​Hvorfor vælge Pernille Oddershede Massør Klinik?

Forkæl din krop og sind hos Pernille Oddershede Massør Klinik! Med erfaring, RAB-certificering og dedikation til velvære tilbyder vi skræddersyede massager og effektive behandlinger. Løs dine smerter og stress med vores ekspertise. 

Vælg Pernille Oddershede for en unik, berigende oplevelse af velvære. Book din session i dag!

Social media

Følg vores hverdag

Facebook

Pernille Oddershede er en erfaren lægeeksamineret massør, medlem af BFM og RAB registreret. Med RAB-certificering og ekstra uddannelser specialiserer hun sig i at lindre smerter og ubehag.

Kontakt os

MASSAGE TIL DIG v/Pernille O Sørensen

20 82 21 54

pernille@massage-til-dig.dk

Middelfart Sundhedshus

Brovejen 242G, 5500 Middelfart

Se rutevejledning

CVR-nummer: 34236860