MASSAGE TIL DIG​​

Nyheder

​Pr. 5. maj kan du få massage eller zoneterapi af Helle Sofie, der låner mit lokale hver anden onsdag og hver anden lørdag. Se mere på www.hellesofie.dk

Gavekort udstedes til alle massagebehandling og jeg pakker dem flot ind. En oplagt gaveide.

Gavekort kan købes online under online booking.

Jeg samarbejder med Vicuras. Så har din virksomhed en aftale med Vicuras, kan I få behandling hos mig.

Jeg har fået min RAB registrering - hvilket vil sige at jeg nu kan behandle forsikringskunder. RAB er e titel du får, når du har bestået en række ekstrauddannelser. RAB certificeringen er samtidig kundernes garanti for en veluddannet massør.

Spørg mig gerne til råds mht øvelser og/eller træning. Jeg vejleder gerne i gode og effektive øvelser til dig som er spændt af kontorarbejde, har nakkesmerter, låst og spændt ryg, overbelastede arme af computerarbejde og meget mere.

Det er muligt at leje en infrarød saunapose. Det koster kr. 250,- pr. dag. Posen kan max lånes i 3 dage. De infrarøde stråler virker på celleplan og varmen giver dig velbehag og ro. Posen er god imod spændinger og myoser, stress, gigtsmerter og meget mere. Send mig en mail hvis du ønsker at leje posen.

​Luksus man kan mærke

​Hvorfor vælge Pernille Oddershede Massør Klinik?

Forkæl din krop og sind hos Pernille Oddershede Massør Klinik! Med erfaring, RAB-certificering og dedikation til velvære tilbyder vi skræddersyede massager og effektive behandlinger. Løs dine smerter og stress med vores ekspertise. 

Vælg Pernille Oddershede for en unik, berigende oplevelse af velvære. Book din session i dag!

Social media

Følg vores hverdag

Facebook

Pernille Oddershede er en erfaren lægeeksamineret massør, medlem af BFM og RAB registreret. Med RAB-certificering og ekstra uddannelser specialiserer hun sig i at lindre smerter og ubehag.

Kontakt os

MASSAGE TIL DIG v/Pernille O Sørensen

20 82 21 54

pernille@massage-til-dig.dk

Middelfart Sundhedshus

Brovejen 242G, 5500 Middelfart

Se rutevejledning

CVR-nummer: 34236860