MASSAGE TIL DIG

Skadebehandling

​Du kan selv gøre en forskel ved at følge CIER princippet ved en akut skade. Du skal lægge kompression på det sted du har ondt. Du skal lægge is på skaden – de første 4 timer 20 min. pr. time. Is må ikke lægges direkte på huden. Derefter skal det skadede område hæves så højt som muligt og det skal have ro. En akut skade må først behandles med massage efter 48-72 timer – når blødningen er stoppet.

Overbelastningsskader skal behandles med massage, udstrækning og genoptræning. Har du en skade er det altid en god ide at træne andre dele af kroppen. Den eller de dele, der ikke er overbelastet eller skadet, skal holdes ved lige/trænes samtidig med du holder det skadede område i hvile så godt som muligt. Det kaldes aktiv hvile.

​Jeg har bestået uddannelsen i sportsmassage og lært en række behandlinger indenfor skadesbehandling. Jeg er i stand til at hjælpe dig med løberknæ, springerknæ, skinnebensbetændelse, tennisalbue, golfalbue, seneskedehindebetændelse, hold i nakke og ryg og meget andet. Uddannelsen er bestået med topkarakter.​​

Har du hovedpine pga spændinger, så lad min hjælpe dig. En hverdag med smerter er ikke rar og nedsætter dit overskud. 2-3 gange massage og du er frisk igen.​

​Luksus man kan mærke

​Hvorfor vælge Pernille Oddershede Massør Klinik?

Forkæl din krop og sind hos Pernille Oddershede Massør Klinik! Med erfaring, RAB-certificering og dedikation til velvære tilbyder vi skræddersyede massager og effektive behandlinger. Løs dine smerter og stress med vores ekspertise. 

Vælg Pernille Oddershede for en unik, berigende oplevelse af velvære. Book din session i dag!

Social media

Følg vores hverdag

Facebook

Pernille Oddershede er en erfaren lægeeksamineret massør, medlem af BFM og RAB registreret. Med RAB-certificering og ekstra uddannelser specialiserer hun sig i at lindre smerter og ubehag.

Kontakt os

MASSAGE TIL DIG v/Pernille O Sørensen

20 82 21 54

pernille@massage-til-dig.dk

Middelfart Sundhedshus

Brovejen 242G, 5500 Middelfart

Se rutevejledning

CVR-nummer: 34236860