Køb gavekort online: se under online booking.

Prøv også en lækker og grundig massage ved Jeppe, som hjælper mig hver torsdag og lørdage i ulige uger

​Skadesbehandling

Du kan selv gøre en forskel ved at følge CIER princippet ved en akut skade. Du skal lægge kompression på det sted du har ondt. Du skal lægge is på skaden – de første 4 timer 20 min. pr. time. Is må ikke lægges direkte på huden. Derefter skal det skadede område hæves så højt som muligt og det skal have ro. En akut skade må først behandles med massage efter 48-72 timer – når blødningen er stoppet.

Overbelastningsskader skal behandles med massage, udstrækning og genoptræning. Har du en skade er det altid en god ide at træne andre dele af kroppen. Den eller de dele, der ikke er overbelastet eller skadet, skal holdes ved lige/trænes samtidig med du holder det skadede område i hvile så godt som muligt. Det kaldes aktiv hvile.

Jeg har bestået uddannelsen i sportsmassage og lært en række behandlinger indenfor skadesbehandling. Jeg er i stand til at hjælpe dig med løberknæ, springerknæ, skinnebensbetændelse, tennisalbue, golfalbue, seneskedehindebetændelse, hold i nakke og ryg og meget andet. Uddannelsen er bestået med topkarakter.​​

Har du hovedpine pga spændinger, så lad min hjælpe dig. En hverdag med smerter er ikke rar og nedsætter dit overskud.  2-3 gange massage og du er frisk igen.

INFO

​Massage til dig

CVR: 34236860​

ADRESSE

Middelfart Sundhedshus

Brovejen 242G,

5500 Middelfart.